Prematrol vă va înapoia capacitatea de a controla ejacularea. Vă veţi putea întârzia orgasmul până când chiar partenera dumneavoastră va spune STOP!

Prematrol este un produs sigur, 100% natural și fără efecte secundare. Prematrol există pe piaţă de peste 5 ani şi în această perioadă nu a fost semnalat niciun caz în care să fi avut efecte secundare.

Luna 1: Încă din prima lună de tratament veţi observa îmbunătăţirile și veţi rezista din ce în ce mai mult în pat. Vă recomandăm să aveți contacte sexuale dese, pentru a putea observa diferenţele.

Luna a 2-a: În luna a doua deveniţi un alt bărbat. Rezistaţi mult mai mult, vă puteţi relaxa în timpul actului, nu trebuie să vă concentraţi prea tare pentru a opri ejacularea.

Luna a 3-a: Totul devine natural, nici nu vă mai gândiţi la faptul că poate veţi ejacula mai devreme decât ar trebui. Sunteţi relaxat, gândurile dumneavoastră sunt lipsite de griji privind performanța erotică și puteţi savura pe deplin actul sexual. Aveţi parte de plăcere completă, amândoi, de fiecare dată.

Deoarece Prematrol este un preparat din ingrediente 100% naturale, folosirea lui nu încarcă organismul şi poate fi luat împreună cu alte produse. Fiind un supliment alimentar, nu necesită reţetă şi nu este nevoie să consultaţi niciun medic înainte de achiziționare.

Datorită ingredientelor sale, Prematrol acţionează pe mai multe planuri:

Extractul concentrat din seminţele de Griffonia Simplicifolia, 5-HTP, este precursorul serotoninei. Această substanță chimică secretată la nivel cerebral este importantă atât pentru echilibrul interior şi pentru somnul relaxant, cât şi pentru controlarea ejaculării.

L-Arginina este o proteină care creşte nivelul testosteronului din organism şi joacă un rol foarte important în performanţa sexuală şi în fertilitate masculină. Conferă erecţii tari şi durabile, printr-o circulaţie sanguină mărită la nivelul penisului.

Despre acest subiect puteţi citi mai multe în meniul Ingrediente.

Produsul nostru beneficiază de garanţia 100%. Aveţi la dispoziţie 100 de zile pentru testare! Suntem 100% convinşi că veţi fi mulţumit de acest produs, aşa încât avem următoarea ofertă irezistibilă pentru dumneavoastră: cumpăraţi cel puţin 4 cutii de Prematrol, încercaţi produsul (luaţi capsulele timp de 90 de zile) şi, în cazul în care efectele nu corespund aşteptărilor dumneavoastră, trimiteţi-ne înapoi cutiile deschise şi pe cele nedeschise, în termen de 10 zile, iar noi vă returnăm banii cheltuiţi, ţi,mai puţin taxele poştale (evident, taxele de transport se plătesc la curier/poştă, deci nu se pot rambursa).

Comandaţi pe pagina noastră Prematrol şi produsul vă va fi trimis cu discreţie maximă. Ambalajul este unul discret şi fără nicio indicaţie cu privire la conţinut. Dacă doriţi, puteţi ridica pachetul de la poştă sau de la sediul curierului din localitatea dumneavoastră, fără a fi anunţat la domiciliu că aveţi un colet de preluat.

Luaţi zilnic 2 capsule pe stomacul gol, una dimineaţa şi una seara. Capsulele Prematrol trebuie luate sub formă de tratament de durată, timp de cel puţin 3 luni.

Cât vreţi dumneavoastră. Prematrol vă dă control asupra ejaculării.